Utolsó kommentek

Gozo blogja

Hát ez lenne az első blogom.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2010.11.17. 20:32 Gozo67

TU focibajnokság

Ismét megrendezésre került munkahelyemen a TU focibajnokság. Ezuttal Budapesten mérték össze erejüket a műszaki terület csapatai. 12 gárda nevezhetett a bajnokságra, bár több csapat is szeretett volna indulni. A TUKN (Területi Üzemeletetési Központ Nyugat) csapatában én is helyet kaptam. Tavaly Nyíregyházán, még a volt T-Mobile-os kollégák nélkül, csak az 5. helyet sikerült elcsípnünk, bár a játékunk ennél többre predesztinálta a társaságot. Akkor elég volt egy balszerencsés vereség és lemaradtunk a négyes döntőről.

Az idén kiegészült csapatunk a rádiós kollégákkal, akikkel bizony erősödött a társaság. A csoportunkban mindkét ellenfelünket 4-0 arányban múltuk felül. A nyolc között a másik csoportok egyikének második helyezettjével kellett megküzdenünk a négy közé jutásért. Bár az eredmény csak 2-1 volt, de egy pillanatig sem forgott veszélyben a továbbjutásunk. Az elődöntőben a későbbi győztes NOC csapatával hozott össze minket a sors és már az első percben betaláltak a kapunkba. Ezután visszahúzódtak kapujuk elé és hiába támadtuk végig a mérkőzést, nem sikerült gólt lőnünk, míg ők egy gyors kontrából bebiztosították a megérdemelt döntőbe jutásukat.

Így a bronzéremért csaphattunk össze a TUKK (Területi Üzemeletetési Központ Kelet) csapatával. Bár ellenefelünk szerzett most is vezetést, de sikerült fordítanunk és 3-2-re meg is nyertük a mérrkőzést. Ezzel csapatunk a harmadik helyen zárta a bajnokságot.

A bronzérmes csapat:

Álló sor (balról): Szabó Miklós (Győr), Pásti Zsolt (Sopron), Gombik Zoltán (Győr), Angyal Tamás (Győr), Egyed Attila (Tapolca), Magyar Tamás (Pécs), Elöl: Németh Károly (Szombathely), Schuler Tamás (Pécs), Mátó György (Székesfehérvár).

A bronzérmen kívűl még Magyar Tamás kapta a torna legjobb kapusa címet, míg Schuler Tamás holtversenyben 7 góllal gólkirály és a torna legjobb játékosa lett.

2 komment

Címkék: foci magyar telekom tu tukn


A bejegyzés trackback címe:

https://gozo.blog.hu/api/trackback/id/tr932455774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gozo67 · http://gozo.blog.hu 2010.11.19. 12:14:30

Köszi!
Már akartalak keresni. Nagyon eltűntél. Még válaszoltam a záróvizsga prezentációs leveledre, de azóta nem hallottam felőled. Tényleg megkaptad azt a levelet? Hogy állsz?
süti beállítások módosítása