Utolsó kommentek

Gozo blogja

Hát ez lenne az első blogom.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2010.01.21. 20:04 Gozo67

Mit hoz a holnapi nap?

A holnap este 20 óra 15 perckor kezdődő Csehország-Magyarország mérkőzés dönt férfi kézilabda válogatottunk sorsáról. Ha a franciák elleni teljesítményt ismétlik meg a fiúk, akkor nem lehet gond a továbbjutás. Ám ha a spanyolok elleni formát hozzuk, akkor nem sok esélyünk lesz.

Két kérdés foglalkoztat a meccs előtt:

Vajon az igen gyenge lábakon álló sportdiplomáciánk vagy a francia érdekek erősebbek? Ez azért merül fel, mivel ha mi megyünk tovább a középdöntőbe és nem a csehek, akkor a franciák 1 ponttal kevesebbet visznek magukkal.

Vajon Gál Gyula lesz-e szemben  a védekezés során a csehek világklasszisával, Jichával? Ez úgy érzem döntő jelentőségű, mivel ha Jichát nem sikerül megállítani, nagyon nehéz dolgunk lesz. Már pedig sajnos Gyula igen gyenge pontja a védekezésünknek.

Közben az EB folytatódott az A és a B jelű csoport mérkőzéseivel, melyekből kettőt sikerült nyomon követnem a TV-ben illetve az Interneten. Ausztria óriási küzdelemben a mérkőzés lefújása előtt a saját kilenceséről dobott góllal szerzett pontot az olimpiai ezüstérmes Izland ellen:

Az ukránok 50 percig vezettek a horvátok ellen, akik hasonló formát mutattak mint a másik esélyes, Franciaország. A mérkőzést 3 góllal nyerte végül a rutinosabb horvát gárda, de csoportjuk leggyengébbnek tartott csapata ellen végig teljes erőbedobással, a kulcsjátékosokat nem pihentetve kellett küzdeniük. Az EB későbbi szakaszában még ára lehet ennek a meccsnek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kézilabda európa bajnokság csehország magyarország


A bejegyzés trackback címe:

https://gozo.blog.hu/api/trackback/id/tr51691096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása