Utolsó kommentek

Gozo blogja

Hát ez lenne az első blogom.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2019.09.14. 07:30 Gozo67

Revolut, van ingyen pénz?

Ismét akciózik a Revolut. Ha most regisztrál valaki a megadott linken, akkor az első 3500 Forintos feltöltés (amelyet teljes egészében vissza is utalhatja a számlájára ha nem kívánja felhasználni vagy elvásárolhatja szabadon) és az első vásárlás után amelyet a Revolut fizikai vagy virtuális kártyával hajt végre, kap 3000 Ft jutalmat a Revolut számlájára. 

revolut.com/referral/zoltnacj9!G10D21

A linket mobilról kell megnyitni. Ekkor letöltődik a Revolut applikáció a készülékre és megkezdhetjük a regisztrációnkat. A regisztráció során igazolni kell magunkat egy személyi okmány lefotózásával és az applikáción keresztüli elküldésével. Majd 3500 Forintot kell átutalni a számlánkra. Ebből a pénzből semmilyen díj nem kerül levonásra, mint feljebb írtam bármikor visszautalható vagy elkölthető.

És hogy miért jó a Revolut? A mostani akcióban kapsz ingyen egy Mastercard alapú fizikai bankkártyát amely paypass-al is rendelkezik és az egész világon bármely bankkártya elfogadó helyen használhatod. Nekem a szállítás ingyenes volt és 4 nap alatt megkaptam. Ezen felül annyi virtuális kártyát illetve rengeteg pénznemben virtuális bankszámlát hozhatsz létre amennyit szeretnél. Minden tranzakció, legyen az utalás, vásárlás, feltöltés, deviza konverzió, ingyenes (csak a hétvégén indított tranzakciókra számol fel minimális költséget a Revolut). Aki rendszeresen utal külföldre, vagy rendszeresen vásárol külföldön, annak különösen megéri a Revolut használata, mivel a valuta eladási ár helyett a Revolut deviza középárfolyammal számol váltáskor, mely online folyamatosan változik (és nem naponta kétszer állapítják meg az árfolyamot mint például több hazai banknál). Jellemzően amikor egy itthoni nagy banknál 373,4 Forint volt egy angol Font, akkor a Revolut 364,7 Fontiért adta nekem. Mint látható nagyon nem mindegy az árfolyam. Ha sokat vásárolsz külföldi webshopokban elegendő létrehoznod olyan pénznemben egy virtuális Revolut számlát amilyen pénznemben vásárolni szoktál az adott webbshopnál és máris kikerülheted a bankok által használt kettős konverziót vagy a paypal esetleg a webshop kiugróan magas árfolyamon történő pénzváltását. Hazai lakossági Forint bankszámlák ilyenkor először a külföldi valutát valuta vételi árfolyamon átszámítják Euroba, majd az Eurot konvertálják valuta eladási árfolyamon Forintra, így kétszeresen is rosszul járunk a váltásoknál. Nem mellesleg ha a virtuális kártyán/számlán mindig csak annyi pénzt tartassz amennyit el szeretnél költeni a webshopban, kivédheted, hogy utólag többet vonjanak le vagy kétszer vonják le a termék árát.

Ezen felül egy idő után megnyílik a lehetősége, hogy kriptovalutával kereskedj, Ehhez csak a Revolut használata kell és egy igény benyújtása az applikáción keresztül. 

Beállíthatsz a különböző devizákra figyelést. Ez úgy működik, hogy ha egy bizonyos érték alá esik vagy ha egy bizonyos érték fölé növekedik egy pénznem árfolyama akkor a Revolut azonnal értesít erről. 

Lehetőség van megtakarítási "pénztárcába" tenni pénzünket. Ekkor a Revolut odafigyel hogy ne költsd el ezt a pénzt csak a megadott feltételek mellett (egy határidő letelte vagy egy összeghatár elérése esetén).

És még megannyi szolgáltatás vár ránk az applikáció használatával, amely több féle biztonsági védelemmel is el lett látva.

 

Szólj hozzá!

Címkék: jutalom fintech Revolut Revolut akció Revolut 3000 Forint Revolut jutalom


A bejegyzés trackback címe:

https://gozo.blog.hu/api/trackback/id/tr5815084532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása