Utolsó kommentek

Gozo blogja

Hát ez lenne az első blogom.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2012.01.27. 19:05 Gozo67

Semmire sem jó döntetlen

Magyarország-Horvátország 24-24

Ezzel az eredménnyel fejezte be szereplését és nem jutott az EB elődöntőjébe válogatottunk és így a 8.helyen végzett. A mérkőzésnek már úgy futottak neki a csapatok, hogy a horvátok a második helyen kerültek tovább, míg mi győzelem esetén az 5.-6. helyért játszottunk volna, vereség esetén a 9.-10. helyen végeztünk volna. A mérkőzés a 14 gólt szerző Császár és a remekül védő Fazekas játékának köszönhetően sokáig vezetett csapatunk, majd a horvátok vették át a vezetést. A mérkőzés 58.percére értük utol déli szomszédainkat. Az utolsó perc döntetlen állásnál magyar támadással kezdődött, ám túl hamar lőttük el a labdát és egy horvát időkérés után több mint fél perce maradt a horvátoknak a győztes gól megszerzésére. Ők is elhibázták támadásukat 5 másodperccel a végső dudaszó előtt, így megindult csapatunk az ellenfél kapuja felé. Nagy valószínűség szerint még időn belül sikerült Such Timuzsinnak a horvát kapuba találnia, ám sajnos a gól érvénytelen volt, mivel időközben Mocsai Lajos kikérte idejét. Az időkérés után már felállt horvát védelem ellen már nem sikerült kapura lőnünk így maradt a döntetlen.

Fontosabb hogy lassan tisztul a kép az olimpiai selejtező ügyében. A péntek esti elődöntőkben: Dánia-Spanyolország 25-24 és Szerbia-Horvátország 26-22. Így Dánia-Szerbia összecsapás lesz az Európa bajnokság döntőjében.  A lehetséges olimpiai selejtező csoportbeosztások:

Dán EB győzelem esetén:
Spanyolország (házigazda)
Lengyelország
Szerbia
Algéria

Svédország (házigazda)
Magyarország
Macedónia
Brazilia

Horvátország (házigazda)
Izland
Japán
Chile

Szerb EB győzelem esetén:
Dánia (házigazda)
Magyarország
Macedónia
Algéria

Spanyolország (házigazda)
Izland
Szlovénia
Brazilia

Svédország (házigazda)
Horvátország
Japán
Chile

 

Vasárnap este kiderül, melyik csoportba kerülünk...

Szólj hozzá!

Címkék: horvátország 2012 croatia középdöntő ehf serbia magyar férfi kézilabda válogatott hungary handball national team férfi kézilabda európa bajnokság olimpiai selejetező olympic qualification


A bejegyzés trackback címe:

https://gozo.blog.hu/api/trackback/id/tr323907621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása