Utolsó kommentek

Gozo blogja

Hát ez lenne az első blogom.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2010.02.21. 10:48 Gozo67

Diplomaosztó

Tegnap  a családdal elmentünk a diplomaosztó ünnepségre, ahol átvehettem a diplomám. Eredetileg azért kértem így a diplomám átadását, mert szerettem volna ha Dani fiam lát egy ilyen ünepséget és kedvet kap hozzá, hogy egyszer ő is résztvevője legyen egy ilyen ünnepségnek. Meg kell vallanom nem gondoltam volna, hogy ennyire hatással lesz rám is ez az esemény. Az ünnepség előtt talárt kellett bérelnie minden végzett hallagtónak és abban mindenkit lefényképeztek az évkönyv számára. Pontban 14 órakor díszes külsőségek között bevonult a Kari Tanács a rektorral, a dékánnal és a tanács tagokkal, valamint a meghívott vendégekkel. A Himnusz eléneklése után Dr Szekeres Tamás rektor szólt pár szót az egybegyűltekhez. Ezután a Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlés elnöke dr. Szakács Imre, majd Győr polgármestere, Borkai Zsolt köszöntötte a jelenlévőket. Dr Kóczy László dékán hosszabb beszédében világított rá a mérnöki munka jelentőségére. A következőkben először egy végzős hallgató búcsúzott az intézménytől, majd egy még maradó diák búcsúzott a végzősöktől. A diplomák átadása előtt egy fúvós ötös adott elő két zenedarabot. El jött a nagy pillanat, egyenként a színpadra szólítottak bennünket. A dékán mérnökké fogadott és átadta az oklvelet, majd megérintettük az egyetem jogarát. Miután mind a 244 hallgató átvette a diplomáját a mérnöki eskű következett. Az ünnepség zárásaként elénekeltük a Szózatot, majd a Kari Tanács kivonult.

Megható és felemelő érzés volt számomra az ünnepség, a diploma átvétele. Remélem Dani is részese lehet majd ennek az érzésnek a jövőben.

A diplomaosztó után családostul elmentünk a Patio étterembe, ahol a finom falatok mellett elbeszélgettünk a múltról és a jövőről. Szép nap volt a tegnapi!

Szólj hozzá!

Címkék: diplomaosztó széchenyi egyetem patio étterem


A bejegyzés trackback címe:

https://gozo.blog.hu/api/trackback/id/tr61777613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása