Utolsó kommentek

Gozo blogja

Hát ez lenne az első blogom.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.01.25. 09:26 Gozo67

Bravúros győzelem a németek ellen

A középdöntő utolsó előtti fordulójában ahhoz, hogy életben maradjanak a reményeink az első hétbe kerülésre, felrtétlenül le kellett győznünk a német csapatot. Azt a német csapatot, amely csak nehezen jutott tovább a csoportjából a középdöntőbe, ám ott az első forduolóban remek játékkal verte meg Izlandot. A győzelem érdekében már Perez Carlos-t is bevetettük.

A mérkőzés jól indult és hamar elhúztunk 3 góllal az ellenfelünktől. Ekkor jött ismét a már megszokott hullámvölgy és a félidőben már a játékvezetők által is támogatott németek vezettek 12-10-re. A második félidőben szívós munkával értük utol ellenfelünket és sikerült a vezetést is megszerezni. 2 gólos előnyünknél ismét hétméterest hibáztunk így az utolsó 10 percre egyenlő állással fordultak a csapatok. Ekkor ismét erőt merítettünk és visszavettük a 2 gólos vezetést, amit már a végéig nem is engedtünk ki a kezünkből. Így ezt a nagyon fontos találkozóüt 27-25 arányban sikerült megnyernünk.

A csapatból kimagaslott Fazekas Nándi aki bravúrok sorozatát mutatta be. Ezenkívül remekül játszott a két Iváncsik testvér és Scuch Timuzsin is. Perez a második félidőben tudott sokat hozzátenni a játékunkhoz, míg Mocsai és Ilyés is dícsérhető.

 

Az utolsó fordulóban, ahhoz hogy biztosan a csoport 4 legjobb csapata között legyünk legalább egy pontot kellene szereznünk a már elődöntőbe jutott, rendkívül erős spanyoloktól. Ha ez nem sikerülne akkor még bízhatunk a norvégok pontszerzésében a németek ellen vagy az izalndiak pontszerzésében a már szintén elődöntős franciák ellen. Reméljük a 3 lehetőség valamelyike valóra válik és így legjobb esetben az 5. helyért játszhatunk majd, de a legrosszabb esetben is a 7. helyért. ha a norvégok, az izlandiak és mi is kikapunk, akkor csak a 9. helyért játszhatunk helyosztót. ez a helyezés pedig nem jogosít fel minket az olimpiai selejetezőn való részvételre. ekkor már csak a jövő évi Szerbiában megrendezésre kerülő EB-n szerezhetünk egy helyet a megmaradó 2 kvótából.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország németország svédország kézilabda férfi kézilabda világbajnokság 2011


A bejegyzés trackback címe:

https://gozo.blog.hu/api/trackback/id/tr452611671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása